Nieuwe website + app

De nieuwe website is online! Lees in dit artikel wat er allemaal mogelijk is.

Dit bericht is geplaatst op 06-09-2021

Het jaarboekje onder je duim. 

Na maanden van overleggen en ontwikkelen is het eindelijk zover: er is een nieuwe website met een app! Op deze manier hopen we beter verbonden te zijn met elkaar als gemeente en met de buitenwereld. De website is zó ingericht dat bezoekers informatie kunnen vinden over wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan. 

Voor leden is er ook een afgeschermd sociaal netwerk. In deze afgeschermde omgeving kunnen kringen onderling contact houden, kunt u geld geven aan een collectedoel, gemeenteleden opzoeken en de kerkelijke agenda bekijken. Binnen het sociaal netwerk kunnen commissies mededelingen doen, kan de kerkenraad nieuwe ontwikkelingen delen enzovoort. Er zijn heel veel mogelijkheden. Eigenlijk is het een jaarboekje onder je duim. Deze sociale omgeving is zowel via de website als de app te bezoeken en te gebruiken.

U kunt de app alvast downloaden in de Apple App Store en de Android Play Store. Zoek naar 'mijn gemeente 2.0' en download de app. Wanneer u de app gedownload hebt, kunt u in de app zoeken naar 'Vaste Burchtkerk Zwijndrecht', klik op de kerk en u bent in onze openbare omgeving. 

Binnenkort zullen we de accounts gaan uitrollen. Dit gaan we in stappen doen en u zult daar dan meer informatie over krijgen. Wilt u al stiekem een beetje kijken wat er mogelijk is? Hier vindt u de handleiding: Handleiding app

Betekent dat de website nu helemaal af is? Nee, dit platform gaat nog verder groeien en verbeterd worden. We kunnen niet wachten om het te gaan gebruiken. U ook, hopen wij!