Over ons

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep mensen, jong en oud die Jezus willen volgen. Wij geloven dat Jezus, de Zoon van God, onze Redder is. God de Vader heeft ons aan elkaar gegeven om elkaar te helpen, te ondersteunen, naar elkaar te luisteren en elkaar aan te moedigen. We ontmoeten elkaar 's zondags in de kerkdiensten. Daar luisteren we naar woorden uit de Bijbel en naar uitleg daarvan. We zingen met elkaar, bidden en ontmoeten God en elkaar.

De Bijbel is voor ons het belangrijkste boek. God laat daarin zien wie Hij is. Met elkaar proberen wij de woorden van de Bijbel zoveel mogelijk toe te passen in ons leven. En dat is niet gemakkelijk; soms weten we niet hoe dat moet. Soms denken we er verschillend over. Soms vinden we het moeilijk om ook echt te doen wat er in de Bijbel staat. Maar meestal zijn we blij verwonderd over de rijke boodschap van de Bijbel. Een boodschap van liefde. De liefde van God voor ons. Die liefde van God verbindt ons. Hierdoor ervaren we elkaar als broers en zussen. Zorgen we voor elkaar. Luisteren we naar elkaar.

U of jij bent van harte welkom. In onze kerk. In onze kerkdiensten. Of zomaar voor een praatje op het kerkplein. We leren je graag kennen. We willen graag luisteren naar jouw verhaal en naar jouw vragen.

Visie

Wij willen de grootheid van God, de Schepper van hemel en aarde, zichtbaar maken naar elkaar en naar de wereld om ons heen. Dat doen we door Jezus te volgen. Hij leerde ons om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf.

Contact
Hebt u vragen of wilt u eens ergens over doorpraten?
Onder contact vindt u onze contactgegevens.