Kinderclub Hey You!

Elke tweede woensdag van de maand is er kinderclub in de Vaste Burchtkerk. Kom jij ook?

Voor wie?

Alle kinderen tussen 4 en 10 jaar uit de wijk Kort Ambacht. Niet uit Kort Ambacht? Ook dan ben je van harte welkom. Neem gerust ook een vriendje mee!

Wat kan je verwachten?

Knutselen, spelletjes, een bijbelverhaal en zingen rond een thema. Iets te drinken en wat te eten/snoepen.

Wanneer?

Elke tweede woensdag van de maand tussen 14.45 en 16.00 uur.

Kosten en opgave?

De kinderclub is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Adres en meer informatie?

Vaste Burchtkerk, Orchideestraat 1 te Zwijndrecht.

www.vasteburchtkerk.nlen www.facebook.com/VasteBuchtkerk.Zwijndrecht

De vaste vrijwilligers van de kinderclub zijn allen in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag (VOG). Het kan zijn dat er foto’s worden gemaakt tijdens de kinderclub. Heeft u hier bezwaar tegen dan kunt u dit bij de vrijwilligers aangeven. Gebruik van de foto`s voor onze facebookpagina of in de krant, vindt alleen plaats na expliciete toestemming van de ouder(s).