Alles op aarde wordt bedreigd door de macht van de dood. Dat is niet de schuld van de aarde, maar het is de straf van God voor de slechtheid van de mensen.

Toch is er hoop! Want ooit wordt de aarde bevrijd. Dan komt er een eind aan de macht van de dood. De aarde verlangt hevig naar dat moment van bevrijding. Dan zal God aan zijn kinderen het eeuwige leven geven. En dan zullen zij voor altijd op aarde leven.

Dit staat in de bijbel in Romeinen 8

Goed nieuws

Er is ellende in de wereld. De dood lijkt het laatste woord te hebben. Het boek  van God vertelt ons goed nieuws : de ellende houdt eens op, de dood wordt verwijderd. En de weg daarheen loopt via Jezus.

Als je Hem leert kennen en vertrouwen, krijg je een band met Hem. Je mag onderweg al Zijn liefde ervaren.

Kerk

De mensen die bij Jezus gaan horen, horen ook bij elkaar. Hij is de liefde. Hij brengt mensen samen. Dat is de kerk. Het gaat in de kerk om het oefenen van de liefde. Het gaat om de liefde van God en de liefde tot elkaar.

Hebt u vragen of wilt u eens ergens over doorpraten?
Stuurt u dan gerust een mailtje via het contactformulier.

Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze diensten op zondag.